Kwaliteit

SBB

Stichting Zorg naar Wens is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In onze organisatie kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn.

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Stichting Zorg naar Wens is gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9,4.

POINT

POINT is het elektronisch transferdossier voor de transfer en zorgoverdracht van patiënten. POINT zorgt sinds 2007 voor de juiste patiënt, met de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste tijdstip. En POINT doet dit al voor 36 ziekenhuizen, 2000 huisartsen en meer dan 600 zorginstellingen. Via het elektronisch transferdossier dragen zorginstellingen met één centraal transferdossier patiënten veilig, transparant, efficiënt en vooral op een patiëntvriendelijke manier over naar de instelling voor vervolgzorg. Daarbij informeert POINT ook alle betrokken zorgprofessionals rondom de patiënt.

Voor een goede en efficiënte zorgoverdracht heeft Stichting Zorg naar Wens de POINT, het digitaal overdrachtsdossier geïmplementeerd.